Support Forum

SmartParts a dalšie novinky v Allplan 2012


Zdravím Vás.

Mám otázku ohladom novinky v Allplan 2012. Ide o SmartParts viem, že niektoré sú priamo v programe nahodené. No v Allplan Connect som našiel kopec dalších SmartPart objektov ako napríklad eskalátor a iné, ale len pre zákaznikov so zmluvou ServicePlus. Bude aj nejaká možnosť sťahovania priamo týchto objektov na Campuse ? Ďalšou vecou je postupné opúšťanie pôvodných súpisiek okien,dverí atd aké boli v starších verziách. Reporty sú len strohé s typom dverí. Taktiež som nenašiel možnosť reportu s presnou špeciikáciou dverí,zárubňa, doplnky atd ako to bolo v starej súpiske. Chcem teda aj vedieť či sa bude nejak upravovať aj modifikácia atributov objektov - okna,dvere atd a následne k nim reporty prípadne či Allplan bude robiť kompletné súpisky PSV výrobkov.

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

Zdravím Fedor,
Základné SmartPrts sú dostupné v knižnici Allplanu. Smartparts na portále Allplan-connect sú určené zatiaľ len pre zákazníkov. Niektoré Smartparts boli ale dostupné na stiahnutie v adventnom kalendári a po novom roku sa budú dať stiahnuť aj na campuse.
Reporty postupne nahradzujú súpisky, ktoré sú ale stále dostupné, takže je ich možné naďalej využívať. Reporty budú ale postupne dopĺňané o ďalšie výkazy ako je to u starých súpsiek. Pridávam upravené reporty pre dvere a okná vo forme reportov.

Anhänge (1)

Typ: application/octet-stream
974-mal heruntergeladen
Größe: 10,27 KiB

Ďakujem ti a prajem ti všetko dobré v novom roku 2012 :-)

S pozdravom
Marek Fedor
Allplan Coach

Díky, aj tebe všetko dobré.