Forum Allplan

modifikacia legendy sieti


Zdravim , viete prosim vás poradiť ako zmeniť texty vo vykaze (legende) sietí . v prilohe vidieť čo mám konkretne na mysli, ako sa k tomu dostať ? dakujem

Allegati (1)

Type: image/jpeg
43 scaricato
Size: 48,32 KiB

myslíte CZ\SK alebo?

S pozdravom | Best regards | Mit freundlichen Grüßen

Michal Karpel
Allplan Quality control SK

s českeho jazyka do nemeckého, lebo v tych modifikaciach sa dá len nadpis prepisať , tym myslim Vyrezy sieti , ale ci sa da niekde prepisať text aj v samotnej tabulke .

Pokiaľ je tabuľka asociatívna, tak všetky texty vychádzajú z jej definície. Najjednoduchšie ako sa dostať k nemeckým definíciám legendy je nainštalovať si jazyk nemčina a vložiť ju priamo v nemčine. Pokiaľ chcete mať súčasne CZ i DE texty môžete si tieto legendy zadefinovať alebo požiadať o cenovú ponuku svojho obchodného zástupcu.

Pokiaľ tabuľku rozbijete na 2D objekty, vtedy môžete texty meniť už podľa ľubovôle.

S pozdravom | Best regards | Mit freundlichen Grüßen

Michal Karpel
Allplan Quality control SK

Tabulka je z vyberu predvolených výkazov , ale vykaz klasicky prútov sa prekopirovať a modifikovať texty aby bolo možne pouzivať česke aj nemecké vykazy súčastne , ale pri sietach je to trochu inak, kedze to pouzivam často , tak človeka nebavi to manualne stale prepisovať, preto sa pýtam či sa to neda preddefinovať alebo modifikovať ako ine vykazy .

Postup ako modifikovať existujúcu či vytvoriť novú legendu je dostupný pre všetkých zákazníkov so zmluvou service plus a študentov s potvrdeným štatútom na stránkach connect.allplan.com v časti Training | Documentation | Step by step Legends and Legend templates.

S pozdravom | Best regards | Mit freundlichen Grüßen

Michal Karpel
Allplan Quality control SK

ano je dostupne ako modifikovať legendu ale len pre legendy tyčových prutov, nikde sa nepíse ako modifikovať legendu vyrezov sieti. preto sa na to pýtam


https://connect.allplan.com/ utilizza cookies  -  Maggiori informazioni

Accetta