Dobrý deň, prosím vás o radu , doteraz sme pracovali v allplane 2017 a vacsina kolegov este pracuje, ale chceli by sme prejsť na 2021 , tak sme zatial dvaja ktorý na nom pracuju. Doteraz sme pracovali s tými starými asso rezmi, ale v tomto novom allplane sa snazim prisť nato ako to je s tymi novými a samotne vytvaranie rezov by bolo v pohode celkom , len myslim ze take malickosti mi nejako nejdu, a to napriklad :
- keďže nechcem aby mi zobrazovalo šípku rezu (osadenie čiary rezu) tak to sa da este vypnuť , sice mam pocit ze je to horsie ako pred
tym, ale vobec netusim ako mam vypnuť to oznacenie rezu ( bud cislo alebo pismeno) ked nechcem aby mi to tam zobrazovalo.
- Druha vec ze pri sikmo vedenom reze tu rezovu ciaru nevypne vobec neviem prečo
- tretia vec mozno by tomu celemu pomohlo to ze tie telesa rezu odstranim z pohladu, ze mi ich tam nebude zobrazovať, ale netusim ako, pred tym boli stare dobre funkcie pridať do pohladu odobrať z pohladu , teraz tu je len zobraziť/skryť teleso rezu ale vobec mi to s tym nejde :/
Dakujem vopred za pomoc