Verze:  Allplan 2019 / Allplan 2018 / Allplan 2017 / Allplan 2016 / Allplan 2015 / Allplan 2014 / Allplan 2013 / Allplan 2012 / Allplan 2011  | Poslední změna: 20.09.2018

Otázka:

Jak se dají po aktualizaci převést všechny projekty najednou?



Odpověď:

Ujistěte se, že existuje zálohování dat všech projektů!

Proveďte následující kroky:

  • Ukončete program Allplan na všech pracovních místech.
  • Pouze při použití síťového manažera:
    Přihlaste se jako správce programu Allplan (sysadm).
  • Spusťte Allmenu
  • Pouze při použití síťového manažera: Ujistěte se, že jsou v provozu všechny počítače, na kterých jsou uloženy projekty.
    To můžete zkontrolovat pomocí:
    Allmenu -> Síťový manažer -> Informace -> Zobrazit seznam projektů(ve druhém sloupci je počítač, ve kterém je projekt).
  • Nastavte velikost fólie na počítači, kde se bude provádět konverze dat na nejvyšší hodnotu:
    Allmenu ->Service ->Hotlinetools->docsize ->256 (nebo 1024, pokud je k dispozici) ->HH
    Upozornění:
    Velikost fólie lze po konverzi dat vrátit na původní hodnotu.
  • Spuštění konverze dat (pouze na počítači, na kterém jste změnili velikost fólie):
    Allmenu ->Service ->Hotline-Tools -> datwaprjs: Převod dat - všechny projekty
    Jestliže odpovíte na obě následující hlášení "Ano", je provedena konverze dat pro všechny projekty.



Upozornění:

Uvědomte si, že rychlost konverze dat je závislá na různých faktorech:

  • počet projektů
  • velikost projektů
  • rychlost počítače, na kterém se konverze dat provádí
  • rychlost sítě


Konverzi dat lze spustit z více pracovních míst zároveň.

Uložit PDF  FAQ_CS_Prevest_najednou_vsechny_projekty_Allplan.pdf...
https://connect.allplan.com/ používá cookies  -  Více informací

Souhlasím